Μετά την νοσηλεία παρακολούθηση

Οι παθήσεις ψυχικής φύσεως συνήθως χρήζουν, μεσομακροχρόνιας στήριξης και παρακολούθησης, ούτως ώστε να αποφευχθεί η υποτροπή της νόσου, η οποία πολλές φορές οδηγεί σε επαναεισαγωγή του ασθενή σε κάποια κλινική.

Για την αποφυγή της υποτροπής του ασθενούς και των συνεχών επαναεισαγωγών, δηλαδή του φαινομένου της «περιστρεφόμενης πόρτας», συστήνουμε την συνέχιση της θεραπείας του και μετά το εξιτήριο από την Κλινική.

Ο κύριος στόχος είναι διττός, να τον στηρίξουμε στην επίλυση προβλημάτων, που πολλές φορές ανακύπτουν με το εξιτήριο στον οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, αλλά και να επιτύχουμε την δέσμευσή του στην συνέχιση της θεραπείας του.

Έχοντας αναπτύξει θεραπευτική σχέση με τον νοσηλευόμενο, μετά το εξιτήριο, ενδέχεται να προταθεί στον ασθενή, η «σύναψη ενός θεραπευτικού συμβολαίου», η παρακολούθησή του δηλαδή, σε τακτά χρονικά διαστήματα, στα εξωτερικά ιατρεία, από τους ψυχιάτρους και ψυχολόγους της.

Union Dental
Διεύθυνση
Αγίου Σύλλα 7
151 27, Μελίσσια
Greece
Επικοινωνία
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 - 210 613.1802
Ώρες Επισκεπτηρίου
  • ΠΡΩΙ
    10:00-12:00
    Τετ. Παρ. Σαβ. Κυρ.
  • ΑΠΟΓ.
    18:00 – 19:30
    Δευτ. – Κυρ.
© Kliniki Lyrakou SA. All rights reserved.
| Web Design & Development: DARNEL ad.
© Kliniki Lyrakou SA. All rights reserved.
| Web Design & Development: DARNEL ad.