Οικογενειακή θεραπεία

Η συμβίωση με έναν ψυχικά ασθενή τις περισσότερες φορές είναι δύσκολη καθώς υπάρχει δυσκολία στο να κατανοήσει η οικογένεια τη φύση της ψυχικής ασθένειας

Η συμβίωση με έναν ασθενή, που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, τις περισσότερες φορές είναι δύσκολη και επιβαρύνει την οικογένεια με ένα επιπλέον άγχος, πέραν των υπολοίπων της καθημερινότητας. Παράλληλα η δυσκολία που υπάρχει στο να κατανοήσει η οικογένεια τη φύση της ψυχικής ασθένειας, πολλές φορές φέρνει συγκρούσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Στα πλαίσια στήριξης της ίδιας της οικογένειας, γίνονται στην Κλινική Λυράκου συνεδρίες (είτε ατομικές είτε ομαδικές) από τους ψυχίατρους και ψυχολόγους.

Σκοπός των εν λόγω συνεδριών, είναι να κατανοήσουν τα υγιή μέλη της οικογένειας, τους τρόπους χειρισμού ενός ψυχικά πάσχοντα ασθενή, τη φύση της ασθένειάς του, καθώς και τα «λάθη» που ενδεχομένως έχουν υποπέσει και οι ίδιοι, με στόχο να επιτευχθεί η αρμονική συμβίωση του ασθενούς με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Union Dental
Διεύθυνση
Αγίου Σύλλα 7
151 27, Μελίσσια
Greece
Επικοινωνία
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 - 210 613.1802
Ώρες Επισκεπτηρίου
  • ΠΡΩΙ
    10:00-12:00
    Τετ. Παρ. Σαβ. Κυρ.
  • ΑΠΟΓ.
    18:00 – 19:30
    Δευτ. – Κυρ.
© Kliniki Lyrakou SA. All rights reserved.
| Web Design & Development: DARNEL ad.
© Kliniki Lyrakou SA. All rights reserved.
| Web Design & Development: DARNEL ad.